Paragliding introductie Sauerland (Duitsland)

Dicht bij Nederland en toch een heel ander landschap. Laaggebergte en bos afgewisseld met open weides. Dorpjes liggen verspreid door het landschap. En zeker niet onbelangrijk: perfecte hellingen om kennis te maken met het paragilden.

Voor het overnachten dien je zelf het onderkomen te boeken. We zitten in de omgeving Oberkirchen. Deze plaats ligt mooi centraal voor onze oefenvelden en je vind er genoeg mogelijkheden voor het overnachten. Op deze manier kan je je overnachting geheel naar wens indelen. Tips voor het overnachten vind je verderop op deze pagina.

Houd er wel rekening mee dat onze sport weersafhankelijk is. We streven er naar om het weekend door te laten gaan, maar mochten de omstandigheden het niet toe laten dan bestaat er een mogelijkheid dat het weekend verplaatst wordt.
Wil je zelf kijken hoe de voorspellingen eruit zien? Wij maken gebruik van
Windy: windsnelheden op hoogte van 500 meter meer dan 35 km per uur is voor het leren paragilden te hard.
Meteoblue of de app weer&radar > om aan de slag te gaan moet het droog zijn.
Let wel op! voorspelling blijven voorspellingen en geven pas kort van te voren echt zekerheid.

Overnachtingen Sauerland
Mooi centraal ligt Gasthof “Zur Hohen Hunau”. Deze locatie zullen wij ook gebruiken voor de start op zaterdagochtend en het avondeten zaterdagavond. Geef bij de reservering even aan dat je via Air Time komt.

Boeken kan het beste via Booking.com vermeld hier even bij dat je voor het introductieweekend van Air Time komt. Lukt het niet via Booking.com neem dan direct contact met het hotel op.
tel: +49 2975 541
e-mail: hunau@t-online.de
website: https://www.zur-hohen-hunau.de/willkommen

Cursussen in Paragliding introductie Sauerland

Helaas is er op dit moment nog geen (nieuwe) datum gepland.