Afscheidsborrel: Barry als mede-eigenaar!

Afgelopen 12 jaar ben ik met heel veel plezier mede-eigenaar geweest bij Air Time Paragliding Sport. Daar heb ik je leren kennen en hopelijk een mooie vliegervaring mee kunnen geven samen met een heel fijn team. Omdat ik als eigenaar stop bij Air Time zou ik graag nog een keer met jullie een borrel willen drinken om alle mooie momenten nog eens op te halen.

Deze borrel is op het strand bij Club Nautique te Zandvoort op 21 september.

Ik kijk er naar uit om jullie daar allemaal weer te zien en tevens zullen we dan ook weer zoals altijd de nieuwe agenda voor aankomend jaar presenteren. Ondanks dat ik stop als eigenaar zal ik in ieder geval aankomend jaar nog wel een paar weekjes hier en daar draaien. Dus nog geen definitief afscheid qua lesgeven maar hopelijk een tot ziens! :-)

Aanmelden

Om ons alvast een beetje op de mogelijke drukte te kunnen voorbereiden, vragen we je om je aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Programma

19:30 Begin borrel
20:00 Welkomstwoord
20:30 Fijne verhalen en spelletjes gedurende de avond
24:00 Einde borrel

Drank
Laat bij binnenkomst even weten dat je er bent, dan krijg je de eerste 2 drankjes van ons! Uiteraard kan je hierna bij de bar gewoon nog drankjes bestellen.

Eten
Als je voor de borrel nog wat wil eten kan dat natuurlijk. Club Nautique heeft namelijk een hele goede keuken! Reserveer dan wel ruim van tevoren via: https://www.clubnautique.nl/reserveren/

Adres
Boulevard Barnaart 23
2041 KB Zandvoort


Als het goed weer is voor groundhandeling of soaren kan je natuurlijk nog wat met een scherm spelen die dag. We maken er een feestje van!

Hopelijk tot dan!

Groeten,

Namens het hele Air Time-Team