Corona 2022

Eindelijk bereiden wij het seizoen voor zoals we dat gewend zijn. Wij kijken er naar uit om van het voorjaar weer actief te zijn in Oostenrijk en te kunnen genieten van het vliegen in de bergen.

Uiteraard begrijpen we ook dat er vragen kunnen zijn rondom Corona, want het leven begint wel steeds meer op normaal te lijken. Maar helemaal zijn we er nog niet vanaf. Hieronder lees je hoe wij om zullen gaan met eventuele beperkingen die ontstaan wegens Corona.

Net als afgelopen jaar zullen we ons best doen om met elkaar een gepast oplossing te vinden. Ben je ziek geworden, dan kan je daar uiteraard niks aan doen en verplaatsen we kosteloos je week. Het kan ook voorkomen dat wij het team in deze situatie niet rond krijgen.

Kunnen we wegens inreisbeperkingen het land niet in, ook dan gaan we flexibel met je geboekte week om en kan je deze kosteloos verzetten. Mocht dat echt niet lukken, dan kan je de week annuleren en krijg je het reeds betaalde bedrag terug. Let wel even op: Indien het land beperkende maatregelen oplegt waar jij zelf een keuze in hebt, dan zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk en kunnen we de week niet zomaar verzetten.