Corona en geboekte weken voor 2021

Geplaatst in Nieuws op

28-07-2021 We draaien de weken zoals gepland in Oostenrijk.
Vanaf week 24 zijn wij weer aan de slag!! Voor meer info over reizen naar Oostenrijk kan je kijken bij het item reizen naar Oostenrijk bij nieuws.

We zijn al weer een tijdje mooi en veel aan het vliegen, maar wat als de door jou geboekte week wegens Corona toch niet door kan gaan? Hieronder lees je hoe wij om zullen gaan met cursusweken die helaas toch niet door kunnen gaan.

Wat als de geboekte week niet door kan gaan?
Indien de door jouw geboekte week niet plaats kan vinden in Oostenrijk wegens een negatief reisadvies dan zullen we samen met jou op zoek gaan naar een gepaste week later in het jaar. Als dit niet lukt dan ontvang je het geld van ons terug.

Ik woon in België
Het kan voorkomen dat er in België tegen die tijd andere maatregelen gelden dan in Nederland. Geen probleem, we houden rekening met alle maatregelen. Dus ook als dat voor jou anders is dan voor ons gaan we flexibel om met de door jou geboekte week.

Geboekte overnachting
Hoe zit het dan met mijn geboekte overnachting? De overnachting valt buiten onze cursus, maar ook hier snappen we dat er wat vragen kunnen ontstaan. We hebben met het Fliegercamp contact opgenomen om te horen hoe zij erin staan. Zij geven aan dat, indien de omgeving sluit, ze per klant kijken wat de mogelijkheden zijn om een gepaste oplossing te zoeken. Het hotel in Rodeneck is ook heel soepel en ziet ons in geval van uitval graag een ander moment weer komen. 

Heb je nog vragen over dit onderwerp. Bel of mail ons gerust!