Corona en geboekte weken voor 2021

29-04-2021 Helaas hebben we week 17,18, 19 en 20 definitief moeten cancelen wegens de corona maatregelen.
13-12-2020 Net als afgelopen jaar zullen we flexibel omgaan met weken die geboekt zijn.

Komend jaar kijken we weer uit naar een mooi jaar met veel vliegen, maar wat als de door jou geboekte week wegens Corona toch niet door kan gaan? Hieronder lees je hoe wij om zullen gaan met cursusweken die helaas toch niet door kunnen gaan.

Wat als de geboekte week niet door kan gaan?
Het is mogelijk dat je een week geboekt hebt die niet door kan gaan, maar geen zorgen. Deze week zullen we in eerste instantie samen met jou proberen te verzetten naar een week later in het jaar. Indien dit niet lukt dan krijg je gewoon je geld terug.

Wat als er iemand ziek is?
Geen probleem, ook dan kan je de week kosteloos verzetten. Jij kan ziek zijn, maar ook wij kunnen tegen het feit aanlopen dat de instructeur ziek is. We zullen dan uiteraard ons uiterste best doen om een andere instructeur de week te laten draaien. Hoe graag we dat ook willen, het kan voorkomen dat we dat niet voor elkaar krijgen. Ook in dat geval zullen we de week kosteloos verzetten.

Ik woon in België
Het kan voorkomen dat er in België tegen die tijd andere maatregelen gelden dan in Nederland. Geen probleem, we houden rekening met alle maatregelen. Dus ook als dat voor jou anders is dan voor ons gaan we flexibel om met de door jou geboekte week.

Geboekte overnachting
Hoe zit het dan met mijn geboekte overnachting? De overnachting valt buiten onze cursus, maar we snappen we dat hierover vragen kunnen zijn. We hebben met het Fliegercamp contact opgenomen om te horen hoe zij erin staan. Zij geven aan dat, indien de omgeving sluit, ze per klant kijken wat de mogelijkheden zijn om een gepaste oplossing te zoeken. Het hotel in Rodeneck is ook heel soepel en ziet ons in geval van uitval graag een ander moment weer komen. 

Heb je nog vragen over dit onderwerp. Bel of mail ons gerust!