Hoe gaan wij om het met Corona virus

Update 05-05-2020: Week 17 t/m week 25 komen helaas te vervallen i.v.m. het Coronavirus. De twee landen trip zal wel door gaan.

Natuurlijk snappen wij dat op dit moment het coronavirus vragen op roept over het door kunnen gaan van onze cursus weken. Wij bereiden ons nog steeds voor op een vliegseizoen waarbij we jullie graag zien in de lucht. Maar moeten op het moment ook realistisch kijken naar wat mogelijk zal zijn.
In dit nieuwsitem volgt de nodige informatie over de mogelijkheden die er zijn, mochten we door het coronavirus niet op onze locatie terecht kunnen, onze teamleden uitvallen of dat je zelf ziek bent geworden.

Je bent zelf ziek geworden door Corona.
Als je zelf ziek bent geworden door het coronavirus, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan samen kijken wanneer jij weer gezond bij ons kan komen vliegen. Dat kan in een vliegweek dit jaar of ergens volgend jaar. 

Vlieggebied getroffen
Op het moment is het reisadvies naar waar dan ook negatief. Dit betekent dat wij ook niet terecht kunnen op onze vlieglocaties. Indien de cursus niet door kan gaan hebben we twee mogelijkheden:
1. We gaan naar een ander gebied buiten het afgesloten gebied.
2. Je kan de geboekte week verschuiven. Dat kan naar een week later in dit jaar of naar een vliegweek volgend jaar.

Let wel op! Een afgesloten reis- en annuleringsverzekering kan niet worden verschoven.

Instructieteam valt uit
Wij hebben een groot instructieteam, waarmee we een hoop op kunnen vangen. In deze periode is het natuurlijk mogelijk een te groot deel van het team, door ziekte, niet beschikbaar is. In dat geval zal de cursusweek voor dat moment geannuleerd worden, maar kan je de geboekte cursus omzetten naar een andere week. 

Gereserveerde overnachtingen
Hoe zit het dan met mijn geboekte overnachting? De overnachting valt buiten onze cursus, maar ook hier snappen we dat er wat vragen kunnen ontstaan. We hebben met het Fliegercamp contact opgenomen om te horen hoe zij erin staan. Zij geven aan dat, indien de omgeving sluit, ze per klant kijken wat de mogelijkheden zijn om een gepaste oplossing te zoeken. Het hotel in Rodeneck is ook heel soepel en ziet ons in geval van uitval graag een ander moment weer komen. 

Annuleringsverzekering
Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de verzekering hebben, wij contact opgenomen met onze verzekeringsmaatschappij. Sinds deze week is het coronavirus een officiële pandemie. Om deze reden is annulering vanwege het coronavirus uitgesloten van de annuleringsverzekering. Alle andere redenen die standaard onder een annuleringsverzekering vallen gelden uiteraard nog wel gewoon zoals in de voorwaarde staan.