Kom ook 23 september naar de Air Time BBQ

Geplaatst in Nieuws op

bbq2Tijdens de vliegweken hebben we weer veel piloten gezien en nieuwe piloten leren kennen. Het is iedere week weer gezellig. Om elkaar weer te kunnen zien, vliegverhalen te kunnen delen en plannen te maken organiseren we jaarlijks een grote BBQ in september.

Afgelopen jaar hebben we een iets andere opzet gedaan met vlees van een andere slager dat erg goed was. Ook bakten wij het vlees niet meer maar kon ieder dat voor zichzelf doen. Dit was een leuke verbetering en dat doen we dit jaar dan weer natuurijk.

Voor onze winkel in Ravenswaaij plaatsen wij een grote tent waar we allemaal in passen. Buiten de tent zullen diverse BBQ’s opgesteld staan waar je zelf je vlees op kan grillen. Kampvuren, lekkere muziek, lekker eten en drinken het zal er allemaal zijn. Dit mag je niet missen…Dus kom langs op zaterdag 23 september Air Time BBQ!

Programma
16.30 Welkom en winkel open met opruiming
18.30 Welkomstwoord en start BBQ
20.00 Presentatie nieuw programma
21.30 Einde BBQ, maar het feest gaat gewoon door!

Entree
wensballonnenVoor de avond rekenen we 20,- euro entree incl. eten en drinken. Bij de uitgebreide BBQ hebben we veel verschillende soorten vlees, salades etc. Natuurlijk hebben wij ook aan de vegetariër gedacht.

Opruiming
winkelWe lopen tegen het einde van het seizoen en willen ook graag opruimen. Naast het materiaal dat wij in de school hebben gebruikt dat wij verkopen voor een mooie prijs hebben we tijdens de BBQ demoharnassen, oefenharnassen en schermen, schoenen, handschoenen, en nog veel meer voor leuke prijzen liggen. Dus loop zeker even binnen in de winkel.

Aanmelden
We hebben het niet echt nodig maar het kan voor ons handig zijn om een beetje te weten waar we op moeten rekenen. Aanmelden kan dat door ons een mailtje te sturen. Als je Facebook hebt vinden we het leuk als je even aangeeft of je komt! Op facebook hebben wij hiervoor een event aangemaakt. Natuurlijk ben je ook zonder aanmelding welkom.

Locatie en parkeren
IMG-20160830-WA0002Het feest wordt op onze locatie in Ravenswaaij gehouden. Ravenswaaij ligt in een mooie omgeving centraal in Nederland tussen Culemborg, Tiel en Maurik. Je vindt ons aan de Lekbandijk 43 in Ravenswaaij. Je kunt bovenaan de dijk aan de rivierzijde parkeren. Plaats genoeg.

Overnachten
Mocht je willen blijven slapen dan kan dat op diverse plekken in de omgeving. Kamperen, Bed and Breakfast, slapen op je boot of misschien bedenk je nog wel iets anders. Het kan allemaal hier in de buurt. Kijk even op internet voor de diverse mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat alles er is. Zorg jij dat je erbij bent?

Hopenlijk tot dan,

Barry, Ayke en de rest van het team,