Kom ook vliegen deze zomer!

Geplaatst in Nieuws op

Beginners en gevorderdencursussen
Deze zomer beginnen we weer in de eerste week van juli in het geweldige Greifenburg met de beginners en gevorderdencursussen. Door de ligging is Greifenburg een weerszeker gebied met niet te sterke thermiek. In augustus zijn we ook nog twee weken in Andelsbuch waar je als deelnemer aan de gevorderdencursus al snel lange vluchten op de dynamische stijgwind kan maken. De meeste beginnerscursussen zitten vol of bijna vol maar deze zomer hebben we nog bijna overal plaats bij gevorderden om aan je brevet 2 te werken of gewoon lekker te vliegen onder begeleiding van instructeurs. Dus wil je nog vliegen kijk dan gauw waar we plaats hebben en meld je aan via de site.

Leer thermiek te gebruiken
Ben je al verder en heb je brevet 2 dan zijn er nog plaatsen in onze speciale thermiektrainingen. Lekker thermieken in je eigen kleine groep. Je wordt dus niet samengevoegd met een gevorderdengroep en je hebt ook je eigen theorielessen, natuurlijk over thermiekvliegen.

Wil je liever verschillende vliegstekken bezoeken?
Dan kun je nog terecht bij de Twee Landen Trip of de Safari in de omgeving van Greifenburg. Bij de Twee Landen Trip ga je met een groep enthousiaste gebrevetteerde piloten vliegen in verschillende bijzondere vlieggebieden in de Noord Oostenrijkse en Zuid Duitse Alpen. Afhankelijk van de condities maken we een keuze uit de deels verborgen speciale vliegstekken die we vanuit een vaste locatie bezoeken. Niet te moeilijk maar wel uitdagend en met een instructeur op de achtergrond. Dat is wat wij bieden tijdens de Twee Landen Trip. De Twee Landen Trip start al snel dus als je nog mee wil meld je dan snel aan.
Hier ook nog een leuk verslag van Tessa Frunt die met de Twee Landen Trip is mee geweest.

safariNieuw: Brevet 3 Training
Tijdens de brevet 3 training ga je bezig met de taken die je moet kunnen voor brevet 3. Daar hoort overlandvliegen natuurlijk bij maar ook groundhandelen met sterke wind, afdaaltechnieken, thermieken en soaren. Dus wil je brevet 3 halen, doe dan mee met deze week van 27 augustus tot 1 september in Greifenburg. Deze week kost 395,- euro. Meer informatie komt nog op de site maar je kan je voor deze week aanmelden door ons te bellen of een mailtje te sturen.

In alle weken staat lekker vliegen en veel gezelligheid bovenaan.

Meld je aan of neem een optie!
Heb je nog niet bepaald wat je deze zomer gaat doen? Wacht dan niet te lang. Een aantal weken begint vol te raken. En voor ons is het handig om tijdig te weten wie waar naar toe komt. Kun je het nog niet definitief zeggen dan kun je ook een optie nemen door een mailtje te sturen met jouw gegevens naar mail@airtime.nl. Wij houden je dan op de hoogte als een week vol dreigt te raken.