Loop Joris Loop

Corona raakt ons allemaal, sommige zwaarder dan anderen. Airtime is zo ook geraakt.

Wat zeker is, is dat we dit vervellende virus alleen samen kunnen verslaan. Joris Derksen, hulpinstructeur bij Airtime, draagt zijn steentje bij door mee te lopen met Serieus Request van 3FM. Met het opgehaalde sponsorgeld zet het Rode Kruis de aanval in tegen Corona door Zorg Personeel internationaal te ondersteunen gedurende deze vervellende tijden.

Joris loopt vanaf 21 december in vier dagen van de Lange Jaap (vuurtoren) te Den Helder naar Scheveningen Pier. Tijdens deze dagen gaat hij terug naar de basis, wat inhoud dat de 125 kilometer volledig self-supporting gelopen word. Tussendoor slaapt hij niet thuis en maakt hij geen gebruik van accommodatie onderweg. Waar slaapt hij dan vraag je jezelf af? Hij slaapt in zijn tentje, en dat in hartje winter. Het eten voor 4 dagen neemt hij ook zelf mee en bereid het op zijn gaspitje. Alles gaat mee in zijn rugtas. Het wordt pittig, vooral als het weer tegenzit, maar een mooie tocht wordt het zeker. Als je ook een steentje wil bijdragen zet dan ook een Serieus Request actie op en laat je sponsoren. Als je denkt zoiets ga ik echt niet doen, laat Joris maar lekker in de regen lopen; sponsor hem dan!

Het ontvangen geld gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis. Hopelijk verslaan we zo dit Virus sneller en zitten we volgend vliegseizoen niet met mondkapjes in de busjes naar boven. Voor meer informatie kijk hier

Voor de rest houd je STERK en alvast fijne feestdagen toegewenst.
Ook leuk om te weten is dat Joris donderdag 19 november live te horen was op de Radio bij Frank en Eva van 3FM.