NYOS RS van Swing

Geplaatst in Nieuws op

Swing Nyos RS - NITINOL-versterking in de neusDe NYOS RS is een nieuw scherm van Swing met een hoog vliegcomfort en groot bereik. Door de toepassing van RAST is het een zeer stabiele en directe vleugel. In turbulenties en sterkere wind is de NYOS RS goed te vliegen, ook bij gebruik van speed. Hierdoor kun je beter gebruikmaken van de mogelijkheden van het scherm.

Swing Nyos RS - NitinolMet een nieuw doeksoort dat speciaal door Swing en een doekfabrikant is ontwikkeld, is het scherm zeer duurzaam en licht qua gewicht. De Nitinol-staafjes (dit is een geheugen-staal) zorgen voor het goed in vorm blijven van de neus. Ook bij langer gebruik en opvouwen blijven deze staafjes in vorm. De geoptimaliseerde risers en de C-bridge maken het vliegen met speed makkelijk en controleerbaar. Het is een bijzonder scherm voor hen die comfortabel, zeker en snel overland willen vliegen.

Meer informatie over de NYOS RS vind je in onze webshop. Lees verder…

NYOS RS bestellen of proefvliegen

Swing Nyos RSDe eerste NYOS RS schermen zijn reeds besteld en worden binnenkort geleverd! Wil jij ook aan dit mooie scherm gaan vliegen en/of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Je bent welkom om de NYOS RS bij ons proef te vliegen en we geven je graag uitleg over het scherm. We hebben de NYOS RS in de maten S (75-95 kg.), M (85-105 kg.) en L (95-115 kg.) beschikbaar om proef te vliegen. Ben je geïnteresseerd in de NYOS RS? Laat het ons dan weten. Dat kan via de mail of telefoon: mail@airtime.nl / 0345 558881