Reserveer nu voordelig een eigen uitrusting!

Geplaatst in Nieuws op

swing-discus-oranje-roodJe eigen materiaal is toch geweldig. Je weet waar je aan vliegt en je kan het door en door leren kennen door ermee te groundhandelen. Je haalt nog meer uit het vliegen en bent flexibeler. Wij verkopen ieder jaar de schermen, harnassen en reserves die wij in de school gebruiken en daar kan je jouw voordeel mee doen. Het materiaal is in een goede staat en je kan er nog vele jaren plezier van hebben. Het scheelt zo 1000,- euro op een nieuwe set en je betaalt natuurlijk ook geen huur meer.

advance-axess-3.-Air1Alles op de webshop
Al onze materialen staan op onze webshop bij occasions. Je kan zelf een set samenstellen maar we helpen je er natuurlijk graag bij om te kijken wat bij jou het beste past. Natuurlijk kan je ook kiezen voor alleen een scherm, harnas, of reserve. Het materiaal ligt aan het eind van ons seizoen, nagekeken, bij ons voor je klaar.

Geen materiaalhuur
Reserveer je een set of los materiaal voordat je eerstvolgende cursus begint dan vlieg je tijdens je cursus met het door jou gereserveerde materiaal en je betaalt daar dan ook geen huur voor.

Extra 10% korting
Reserveer je een hele set, scherm, harnas en reserve dan krijg je van ons nog 10% korting op de aanschafprijs van de set.

Wij helpen je graag
Heb je interesse? Laat het ons dan weten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kan bij ons terecht in Nederland of tijdens je vliegweek in de bergen.