Reserveer nu voordelig materiaal uit de school

Ieder jaar kopen wij veel nieuw materiaal in ten behoeve van de scholing. Dat hebben we ook voor dit jaar gedaan voor de uitbraak van Corona. Deze materialen verkopen we ook weer in het seizoen. Zoals velen weten is het materiaal aan het einde van het seizoen nog in een zeer goede staat. Wij verkopen spullen om ieder jaar weer met veel nieuw materiaal te kunnen starten. Hier zit voor jou het voordeel, namelijk de mogelijkheid om voor een goede prijs een scherm, harnas en reserve te kopen. Het scheelt zo’n € 1.000 op een nieuwe set. Daar kan je mooi van vliegen! Je kunt het materiaal van 2020 nu al reserveren. Materiaal van 2019 is per direct over te nemen.

Geen materiaalhuur
Een voordeel van eigen materiaal is ook dat je geen materiaalhuur meer betaalt tijdens je cursus of andere vliegweek. Reserveer je een set vóór het begin van je vliegweek (om het aan het einde van het seizoen te kunnen kopen), dan betaal je geen huur voor die week. 

Eigen materiaal is geweldig
Je weet waar je aan vliegt en je leert het scherm zeer goed kennen door ermee te groundhandlen. Je haalt nog meer uit het vliegen en bent flexibeler.

In goede staat
Het materiaal dat je van ons overneemt moet aan het einde van het seizoen nog in goede staat zijn. Dat betekent dat er geen grotere reparaties, geen gaten of scheuren zijn. Wel kan je normale gebruikssporen als vlekjes, een kleine reparatie door middel van een stickertje etc. verwachten. Gebeurt er tijdens de scholing iets schadelijks met het materiaal, dan laten we het je weten en kijken samen naar een goede oplossing. Wij willen namelijk dat je een goed gevoel hebt bij je materiaal.

Reserveer nu en grijp niet mis
Je kunt nu al een scherm, harnas, reserve of een hele set reserveren die wij dit seizoen in de school gebruiken. Al onze materialen staan in onze webshop bij occasions. Je kunt zelf een set samenstellen, maar we helpen je natuurlijk ook graag om te kijken wat het beste bij jou past. Natuurlijk kan je ook kiezen voor alleen een schermharnas of reserve .

Wij helpen je graag
Heb je interesse? Laat het ons dan weten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.