Een eigen set hoeft niet duur te zijn!

Geplaatst in Nieuws op

swing-discus-oranje-roodJe eigen materiaal is toch geweldig. Je weet waar je aan vliegt en je leert het scherm door en door kennen door ermee te groundhandlen. Je haalt nog meer uit het vliegen en bent flexibeler. Wij verkopen ieder jaar de schermen, harnassen en reserves die wij in de school gebruiken en daar kan je jouw voordeel mee doen. Het materiaal is in een goede staat en je kunt er nog vele jaren plezier van hebben. Het scheelt zo € 1000 op een nieuwe set en je betaalt natuurlijk ook geen huur meer.

advance-axess-3.-Air1Alles op de webshop
Al onze materialen staan in onze webshop bij occasions. Je kunt zelf een set samenstellen, maar we helpen je natuurlijk ook graag om te kijken wat het beste bij jou past. Natuurlijk kan je ook kiezen voor alleen een scherm, harnas, of reserve. Het materiaal ligt aan het eind van het seizoen bij ons voor je klaar en is dan ook nagekeken.

Geen materiaalhuur
Reserveer je een set of los materiaal voordat je eerstvolgende cursus begint, dan vlieg je tijdens je cursus met het door jou gereserveerde materiaal en je betaalt daar dan ook geen huur voor.

Extra 10% korting
Reserveer je een hele set, scherm, harnas en reserve dan krijg je van ons nog 10% korting op de aanschafprijs van de set.

Wij helpen je graag
Heb je interesse? Laat het ons dan weten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt bij ons terecht in Nederland of tijdens je vliegweek in de bergen.