Angst-reductie training

In deze training gaan we praktisch aan de slag om je angsten te overwinnen en je zelfvertrouwen in paragliding op te bouwen. Verbeter je basisvaardigheden van deze prachtige sport terwijl we samen werken aan het beheersen van de angsten die je kunt hebben. Klaar om de lucht te veroveren en alleen maar plezier te maken?

7 DAGEN

MEI – OKTOBER

MEERDERE LOCATIES

Cursus met eigen uitrusting

€460,-

Opleiding incl. huur scherm

€700,-

Cursus incl. huur harnas & reserve

€580,-

Cursus incl huur set

€820,-

Wat leer je tijdens de Paragliding training?

Introductie

Hoe ziet een week eruit?

Ons angstreductieprogramma is gericht op een praktische aanpak. We beginnen met het identificeren van specifieke angsten en onderzoeken de oorzaken. Deze training biedt inzichten en tools om met angsten om te gaan, zowel theoretisch als praktisch. Ervaren instructeurs begeleiden je bij vliegoefeningen om stap voor stap je comfortzone in de lucht te vergroten. Ontvang tips en tricks om zelfvertrouwen op te bouwen, waardoor je met vertrouwen de uitdagingen van paragliding kunt aangaan. Een gestructureerd programma voor jouw reis naar zelfoverwinning.

Training

Wat is het doel?

Wat dit programma uniek maakt, is dat we niet alleen kijken naar het nu, maar ook naar de toekomst. We bieden praktische tips en tricks die je niet alleen tijdens de training, maar ook daarna kunt toepassen. Zo bouw je niet alleen aan zelfvertrouwen voor de uitdagingen van paragliding, maar creëer je ook blijvend plezier in elke vlucht.

In welke landen wordt deze opleiding gegeven?

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Optioneel huur moderne uitrusting

Cursus vanmaandag morgen tot vrijdagmiddag

Theorielessen

Portofoonbegeleiding

Nederlandstalige instructie

Individuele en professionele begeleiding

Dagelijks weersinformatie

Niet inbegrepen

Huur materiaal

Greifenburg: Niet inbegrepen bij de week van Greifenburg zijn reis-, verblijfs- en shuttlebuskosten. Start- en landingsgeld zijn voor de week ca. € 50,- afhankelijk van het aantal vliegbare dagen en startplek.

Vereist niveau

Minimaal berg brevet 2

Aandachtspunten

Goede gezondheid en normale conditie.

Minimale leeftijd 15 jaar.

Klaar voor een fantastische ervaring?

Cursusdata

Juni 2024

24 09 t/m 14 juni Angst-reductietraining Greifenburg, Oostenrijk