Verzekeren

Goed verzekerd op reis is zeker bij een sport als paragliding van belang. Paragliding is een risicoverhogende sport net zoals duiken, skiën en andere luchtvaartsporten. Veel reisverzekeraars kennen uitsluitingen als het om dit soort sporten gaat. Air Time werkt samen met verzekeringsmaatschappij Allianz en kan je een geschikte verzekeringen bieden. Op het inschrijfformulier kun je aangeven van welke verzekeringen je gebruik wilt maken.

Mogelijkheden

Reisverzekering

Waarom?

Veel mensen beschikken over een doorlopende reis verzekering. Het is belangrijk dat je voor dat de cursus begint checkt of jouw reisverzekering het paragliden dekt. Dit ivm eventuele kosten voor een redding of ongeval. Is dit niet het geval dan kan Air Time een reisverzekering voor je afsluiten. Deze verzekering geldt voor één week. De verzekering sluiten wij af bij Allianz. Ga je vaker dan 2 keer per jaar op vakantie, denk dan eens aan een doorlopende reisverzekering. Je kunt bij de aanmelding voor een opleiding aangeven of je een reisverzekering wilt afsluiten, wij sluiten deze dan van de zaterdag t/m de zaterdag af.

Annuleringsverzekering

Waarom?

Net als een reisverzekering kan het zijn dat je over een doorlopende reisverzekering biedt. Dan is dit iets waar je niet over na hoeft te denken. Maar als je dit niet hebt dan is het een punt om goed over na te denken. Een annuleringsverzekering keert jou de reissom uit als je om een geldige reden de geboekte week niet kunt volgen. In de annuleringsvoorwaarden staan de redenen vermeld waaronder de annuleringsverzekering van kracht gaat. Je betaalt je geboekte week bij ons direct en daarmee is jouw plek gereserveerd. Wij kunnen deze plek (zeker op korte termijn) niet nog een keer weg geven en geven daarom geen geld terug. Je kan zelf de keus maken om de verzekering af te sluiten om dit risico te dekken. Ook deze verzekering kunnen we voor je afsluiten, ook dit doen we bij Allianz.