Locaties

Air Time komt al jaren bij de locaties waar wij  onze cursussen geven. Dit betekent dat wij werkelijk alle ins and outs van deze gebieden kennen. Wij werken samen met lokale vliegscholen en hebben speciale theorieruimtes. Wij kunnen je dan ook optimaal begeleiden, zowel tijdens de vliegweek als daarbuiten. De beste plek om te starten en te landen, hoe zijn de lokale weersomstandigheden of waar zijn de huisthermiekbellen, je gaat het allemaal ontdekken.
Natuurlijk kennen wij ook de leuke barretjes, gezellige en lekkere restaurantjes of regelen een gezellige BBQ. Niet alleen het vliegen maakt indruk, ook de ontspannen sfeer, het gezamenlijk eten en de aanwezigheid van het instructieteam zorgt voor een onvergetelijk verblijf op de locatie.

Wij kiezen onze locaties zorgvuldig. We beoordelen dit op veilige en toegelaten start- en landingsplekken, een goede oefenhelling, weersomstandigheden in de tijd dat wij daar zijn, een goede infrastructuur met professioneel vervoer om op startplekken te komen en aanwezigheid van een theorielokaal, maar ook op restaurants of voor ‘just-in-case’ medische voorzieningen.

Locaties Locaties

Paragliding in Andelsbuch
Oostenrijk Andelsbuch is een dorpje in het Bregenzerwald dat vlakbij de bekende Bodensee ligt. Onze vliegberg van 1720 meter hoog is met de stoeltjeslift makkelijk bereikbaar. Hier kunnen we bijna bij iedere windrichting vliegen!
Paragliding in de Dolomieten
Italië De Dolomieten zijn een bergketen in Noordoost Italië, tegen de grens met Oostenrijk aan, die deel uitmaakt van de zuidelijke Kalkalpen. De karakteristieke steile rotswanden maken dit gebied zeer interessant om te vliegen.
Paragliding in Greifenburg
Oostenrijk Nog nooit hebben we zo’n weerzekere vliegstek gehad als Greifenburg! Hier worden veel vluchten gemaakt tijdens de cursusweken. Op deze plek is speciaal voor vliegers een infrastructuur gecreëerd. Op het Fliegercamp vind je een eersteklas camping, restaurant, appartementen en kamers met ontbijt; kortom ieders wensen kunnen worden vervuld.
Paragliding in Norma
Italië Norma is een oude plaats circa 60 km onder Rome. Deze plaats bestaat uit drie delen; de ruïnes, het centrum en het oude deel van Norma. De Romeinen hebben hier ongeveer 500 jaar voor Christus een nederzetting gesticht. De restanten zijn nog duidelijk zichtbaar en de startplek ligt binnen deze ruïnes!