Nieuwe gebieden ontdekken en een hoop gezelligheid! Met allemaal zelfstandige piloten vliegen en je ervaringen delen. Genieten met gelijkgestemden. Goed geregeld ontspannen vliegen.

Met de Air Time Specials maakt Air Time Paragliding ‘more than just a school’ het helemaal waar! Ons doel is om jouw relaxed en effectief te laten vliegen. Je bent geen tijd kwijt aan het uitzoeken waar de startplekken zijn. Met onze goede kennis van het weer sta je vaker op de juiste plek en is het vervoer al geregeld. En natuurlijk niet te vergeten de gezelligheid! Maak kennis met één van onze Specials, want speciaal zijn ze zeker! We hebben verschillende trips voor verschillende niveaus. Voor alle specials heb je brevet 2 nodig, maar kijk bij de special van jouw keuze even naar de gevraagde ervaring.

IMG_1530Norma verkennen
Starten vanuit de ruïnes van een Romeinse nederzetting, soaren langs het dorp met haar eeuwenoude huizen, uitzicht over de vruchtbare laagvlakte en de Middellandse zee, landen tussen de fruitbomen of toplanden op de startplek. Het kan allemaal in Norma! Lees meer over het vliegen in Norma.

IMG_0079Twee Landen Trip
Ontdek zelf jouw meest bijzondere plek van de Twee Landen Trip: vliegen boven de blauwe Königssee, soarend langs het ‘Adelaarsnest’, of de eindeloos verre uitzichten over het Duitse vlakland. Lees meer over het vliegen tijdens de Twee Landen Trip.

Cross Alps
Ben je op zoek naar een combinatie van avontuurlijke tochten maken, sportief bezig zijn en vliegen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Cross Alps echt iets voor jou. Lees meer over wat je gaat doen tijdens de Cross Alps.

20121003-094338-PG-Dolomieten-Dolomieten verkennen
Herfstkleuren en loodrechte rotswanden, meer dan 700 meter recht omhoog vanuit diepe, lange dalen. Wat een voorrecht in de Dolomieten te mogen vliegen! Lees meer over het vliegen in de Dolomieten.

Algodonales verkennen
Lekker laat in het jaar nog gebruik maken van de ideale soar- en thermiek omstandigheden en in het heerlijke nazomerse zonnetje even nagenieten van je prachtige vlucht met de gieren. Lees meer over het vliegen in Algodonales.

20130619_131828Vliegsafari
De vliegsafari is uitermate geschikt voor piloten die een stapje verder willen. Het doel van de vliegsafari ligt vooral op het bezoeken van meerdere vliegstekken waarbij je zelf leert inschatten waar, wanneer en hoe je kunt vliegen. Wij hebben per jaar diverse safari’s.  Lees meer over onze vliegsafari’s.