Specials

Nieuwe gebieden ontdekken en een hoop gezelligheid! Met allemaal zelfstandige piloten vliegen en je ervaringen delen. Genieten met gelijkgestemden. Goed geregeld ontspannen vliegen.

IMG_1530

Met de Air Time Specials maakt Air Time Paragliding het ‘more than just a school’ helemaal waar! Ons doel is om jouw relaxed en effectief te laten vliegen. Je bent geen tijd kwijt aan het uitzoeken waar de startplekken zijn. Met onze goede kennis van het weer sta je vaker op de juiste plek en is het vervoer al geregeld. En natuurlijk niet te vergeten de gezelligheid! Maak kennis met één van onze Specials, want speciaal zijn ze zeker! We hebben verschillende trips voor verschillende niveaus.

IMG_0079

Vlieg heerlijk ontspannen in Norma (Italië) waar je kunt soaren, thermieken en toplanden. Ervaar het starten vanaf Romeins grondgebied en proef de Italiaanse sferen.

Of vlieg tijdens de Twee landen trip in Oostenrijk en Duitsland. Met mooie uitzichten en bijzondere plekken zoals de Achensee, Wildkogel en Jenner, doe je alle dagen een bijzondere ervaring in een ander vlieggebied op.

20121003-094338-PG-Dolomieten-

En wat denk je van vliegen met als achtergrond de coulissen van de Dolomieten? Dat is vliegen in de derde dimensie! De prachtige ruige rotswanden en scherpe berggraten zijn in de herfst goed vliegbaar. Voor deze trip moet je, naast brevet 2, ook goed kunnen (rug)starten en al meer zelfstandig gevlogen hebben.

20130619_131828Als je hogerop wilt, ga dan mee met de Seven Summits en verken een gebied vanuit de lucht. In deze week vlieg je vanaf hooggelegen almen en toppen. Samen met een gids vlieg je in de omgeving van Lienz, Matrei en de Grossglockner. Het doel is natuurlijk om er zeven te halen. Het uitzicht en het vliegen staan daarbij voorop.

Voor alle specials heb je brevet 2 nodig, maar kijk bij de special van jouw keuze even naar de gevraagde ervaring.