Locatie Andelsbuch

Paragliden Andelsbuch

Vlieggebied

De mogelijkheden

Bij onze locatie in Andelsbuch gaan we met een stoeltjeslift omhoog. De lift brengt ons 950 meter omhoog naar de startplek van waaruit we een prachtig uitzicht hebben over de Bodensee. Deze startplek ligt op een Noordhelling. Met Zuid wind starten we aan de Bezau kant, hier gaan we met een gondel lift omhoog.

In Andelsbuch hebben we vaak rustige thermiek, omdat we geen last hebben van een sterk dalwind systeem. Hierdoor hebben we vaak mogelijkheden om de hele dag te vliegen. Het unieke van deze stek is vliegen in dynamische up-winden. Deze winden maken het mogelijk uren boven te blijven!

Overnachten

Camping of appartement

In Andelsbuch hebben wij geen vaste locatie waar we verblijven. Er zijn veel mogelijkheden in het gebied, denk aan Andelsbuch zelf, Bezau of Egg. Veel van onze cursisten verblijven op de camping in Bezau. Let er wel op dat we elke ochtend op de landing in Andelsbuch verzamelen. Houd daar rekening mee met je reistijd. De overnachting dien je zelf te regelen, contact opnemen kan rechtstreeks.

Wandelen Andelsbuch

Familie

De mogelijkheden

Je partner doet een paragliding cursus, maar wat is er voor de achterblijvers te doen?  Dat is natuurlijk voor iedereen anders, maar er zijn genoeg mogelijkheden.

Wanneer je in Andelsbuch of Bezau een kamer-, een appartement huurt of op de camping (in Bezau) staat, krijg je en alle medereizigers, bij een verblijf vanaf 3 nachten een ‘Bregenzerwald karte’. Deze kaart geeft veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Ook kan je in het gebied mooi wandelen; in het veld verscholen loopt bijvoorbeeld een beek met prachtige watervallen waarlangs je kunt wandelen.

Kinderen

Absolute tip

‘s Zomers rijdt op donderdag t/m zondag een oude stoomtrein van Bezau tot halverwege Andelsbuch (Bersbuch) en weer terug. Super leuk om mee door het dal rond te rijden en langs de verschillende dorpjes de komen.

 

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Stoeltjeslift

Beginners en gevorderde locatie

Thermischvliegen

Soaren

Andere mogelijkheden in omgeving

Goed bereisbaar

Bregenzerwaldkarte

Niet inbegrepen

We hebben geen standaard verblijf locatie.

Liftkosten niet inbegrepen bij de cursus voor info: www.bergbahnen-andelsbuch.at

Klaar voor een fantastische ervaring?

Augustus 2024

33 11 t/m 16 augustus Beginnersopleiding Andelsbuch Andelsbuch, Oostenrijk
33 11 t/m 16 augustus Gevorderdenopleiding Andelsbuch Andelsbuch, Oostenrijk
34 18 t/m 23 augustus Beginnersopleiding Andelsbuch Andelsbuch, Oostenrijk
34 18 t/m 23 augustus Gevorderdenopleiding Andelsbuch VOL Andelsbuch, Oostenrijk
35 25 t/m 30 augustus Beginnersopleiding Andelsbuch Andelsbuch, Oostenrijk
35 25 t/m 30 augustus Gevorderdenopleiding Andelsbuch Andelsbuch, Oostenrijk