Workshop Air Time

De winterperiode is een prachtig moment om nog steeds met het paragliden bezig te zijn maar je meer te verdiepen op de theoretische aspecten. En dat kan soms saai klinken, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Volg een workshop en ervaar dat het juist heel leuk en leerzaam is!

Wat houden de workshops in?

Workshops Air Time

Introductie

Waarom workshops?

Tijdens het seizoen zijn we actief in de bergen. En zijn we voor een groot deel bezig met alle praktische onderdelen van het paragliden. In de winter is dat minder, het weer is onvoorspelbaarder en dat maakt het plannen van een vlieg week lastiger. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we helemaal niet aan het paragliden hoeven te denken. Juist om wel nog lekker met het paragliden bezig te kunnen zijn en meer tijd te hebben voor de theoretische aspecten plannen wij in de wintermaanden een aantal workshops in waar je aan deel kan nemen.

Aanbod 2024

Toegepaste meteo

Ontworpen voor zowel beginners als ervaren vliegers, biedt deze workshop diepgaande inzichten in de cruciale rol van weersomstandigheden bij het paragliden.

Met praktische hands-on sessies en theoretische diepgang, word je een meester in het begrijpen en gebruiken van weersomstandigheden voor jouw paragliding avonturen. Sta klaar om je vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen terwijl je de lucht doorklieft met kennis en vertrouwen. Schrijf je nu in en ontdek hoe onze weerworkshop je paraglide avonturen transformeert.

workshop taken brevet 2

Vliegmanouvres brevet 2

Verdiep je paraglidingervaring met onze Brevet 2 Workshop! Voor enthousiaste paragliders die hun vliegvaardigheden naar het volgende niveau willen tillen, biedt deze workshop een gedetailleerde verkenning van de taken die vereist zijn voor Brevet 2. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door de specifieke eisen en vaardigheden die nodig zijn voor deze certificering, waaronder geavanceerde manoeuvres, besluitvorming in complexe omstandigheden en het verfijnen van vliegtechnieken.

Word een meester in de lucht met je Brevet 2 op zak! Deze workshop combineert theoretische instructie met praktische oefeningen. Schrijf je vandaag nog in om je vliegkunst naar nieuwe hoogten te brengen en te voldoen aan de eisen voor Brevet 2!

Introductie Paragliding

Kom gezellig naar ons toe voor een middag vol ontdekking en opwinding, waarin we je introduceren in de wereld van paragliden. We nemen de tijd om kennis te maken, geven gedetailleerde uitleg over onze paraglide opleidingen en er is zelfs de mogelijkheid om je eerste vlucht te maken in de VR simulator. Ervaar de sensatie die sterk lijkt op de werkelijke omstandigheden, waardoor je kennis kan maken met het echte vliegen. Deze sessie draait niet alleen om leren paragliden, maar organiseren we juist ook om elkaar beter te leren kennen. We verwelkomen al je vragen en kijken ernaar uit om onze passie voor paragliden met je te delen. Doe mee? Meld je dan hier aan.

Cursusdata