Locatie Noord Macedonie

Vlieggebied

De mogelijkheden

Krushevo ligt aan een groot dal dat uitermate geschikt is voor overland vliegen, FAI driehoeken, maar ook lange vluchten richting Ohrid bijvoorbeeld zijn mogelijk. Het gebergte is niet erg hoog, maar heel vriendelijk, met legio landingsmogelijkheden, en daarom ook geschikt voor de beginnende overland piloot. Startmogelijkheden op andere plaatsen zoals bij het meer van Ohrid of bij Prilep behoren ook tot de mogelijkheden. Vliegen met de ooievaars in Noord Macedonië is geweldig! Vliegen met de ooievaars in Noord Macedonië is geweldig! ginnende overland piloot. Startmogelijkheden op andere plaatsen zoals bij het meer van Ohrid of bij Prilep behoren  ook tot de mogelijkheden.

Overnachten

Villa Medusa

We overnachten in Villa Medusa. Iedere dag wordt voor ontbijt gezorgd en een lunchpakket voor je klaargemaakt.  

Na terugkomst kan je in de gemeenschappelijke ruimte of buiten nagenieten van je vlucht, of zelfs een sauna-tje pakken in de Villa. Restaurants vind je op loopafstand.

Transport

Hoe kom ik ergens?

Transport naar de start (de startplaats ligt op minder dan 10 min rijden van de villa) en ophaaldienst is geregeld. Je krijgt zelfs een tracker mee om het ophalen te vergemakkelijken.

Het vliegticket zit niet bij de prijs inbegrepen en dien je zelf te boeken. Wij zullen na je aanmelding aangeven welke vlucht het team zal pakken en waar je kan aansluiten op de transfer. Wacht even met het boeken van een vliegticket tot je van ons de informatie ontvangen hebt!

Familie

De omgeving

Voor niet-vliegende medereizigers is genoeg te doen. Mooie wandelingen vanuit het stadje (voormalige edelsmid stad) zijn mogelijk en ook in de omgeving kun je prachtige uitstapjes maken b.v. naar de Treskavec Monastery vlakbij Prilep.  De natuur in Noord-Macedonië is prachtig. Het enorm weidse dal met rondom bergen waartussen prachtige meren te vinden zijn. Hike tochten bij het Prespameer of een mooi klooster bezoeken bij het meer van Ohrid. Het kan allemaal!

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Hotel overnachting met ontbijt en lunch

Ontspanningsmogelijkheden

Thermisch-, overland vliegen

Andere mogelijkheden in omgeving

Niet inbegrepen

Vliegticket

Avondeten

Klaar voor een fantastische ervaring?

September 2023

37 10 t/m 15 september Noord Macedonie trip Krushevo, Noord Macedonie