Techniekdag

Je schermbeheersing is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van het paragliden. En laat Nederland nou net het perfecte land zijn om hiermee aan de gang te gaan. Op een mooi grasveld oefenen met het opzetten van je scherm, zowel voor-, als achterwaarts. Voelen wat het scherm doet en daar op reageren. Je leert het tijdens de techniekdag.

Dag met eigen materiaal

€60,-

Dag inclusief huur materiaal

€95,-

Wat leer je tijdens deze dag

Introductie

Hoe ziet een dag eruit?

Techniekdagen zijn bedoeld voor iedereen die minimaal een week bergervaring heeft. Op de techniekdag krijg je uitleg van het programma en geef je aan wat je wilt leren. De dag bestaat uit 4 uur persoonlijke begeleiding. Afhankelijk van de wind en het weer communiceren we waar en hoe laat de dag zal starten.

Opleiding

Wat leren we je tijdens de cursus?

De instructeur laat verschillende startmethodes zien en bespreekt de voor- en nadelen ervan. Je krijgt praktische oefeningen om stapsgewijs je scherm (nog) beter te leren beheersen. Op de techniekdag leer je je scherm beter beheersen en werk je samen met de instructeur aan een betere voorwaartse of achterwaartse start. Net wat jouw wensen zijn. Je doet een aantal speciale oefeningen voor schermbeheersing en krijgt persoonlijke aanwijzingen om zoveel mogelijk te leren. Na een dagje flink oefenen, ga je moe maar voldaan weer naar huis. Bijkomend voordeel is dat je in Oostenrijk niet meer naar de oefenhelling hoeft.

Aanmelden

Whatsapp

Omdat deze dagen afhankelijk zijn van het weer, organiseren we de dagen op flexibele momenten. Om je aan te melden voor de techniekdag dag doe je het volgende:

  1. Zet het nummer 0614904051 als contact in je telefoon
  2. Stuur een WhatsApp berichtje met “Techniekdag aan [Voornaam][Achternaam]” naar bovenstaand nummer.
  3. Je ontvangt dan per app van ons een bevestiging van je aanmelding.
  4. Als het een goede dag wordt laten we je dat via een bericht weten. Door te reageren op het bericht kan je je aanmelden voor de dag.
  5. Afmelden kan door een WhatsApp bericht te sturen met “Techniekdag uit [Voornaam][Achternaam]” naar bovenstaand nummer.

In welke landen wordt deze opleiding gegeven?

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Huur scherm, harnas, handschoenen, helm, portofoon optioneel

Persoonlijke instructie van 4 uur

Kleine groepen

Niet inbegrepen

Zorg voor eigen eten en drinken

Vereist niveau

Een week gevlogen in de bergen of lier ervaring

Aandachtspunten

Goede gezondheid en normale conditie.

Betaling is ter plaatse in verband met weeronzekerheid

Klaar voor een fantastische ervaring?

Cursusdata