Het aanbod binnen Air Time

Beginners opleiding

De eerste stap

Droom jij er altijd al van om te leren Paragliden? Dan is de beginners opleiding de eerste stap die je kan zetten om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Eerst even rustig kennis maken met de sport en met ons? Kijk dan eens bij de Instap dag.

Gevorderde opleiding

De vervolg stappen

De beginners opleiding heb je succesvol afgerond en je wilt graag door gaan met het vliegen. Dan kan je bij ons de gevorderde opleiding volgen. We gaan verder waar je gebleven bent en passen het programma aan op jou.

Voordat je naar de bergen komt, is aan de slag gaan met je grondtechniek een van de belangrijkste onderdelen van het vliegen. Dit kan al in Nederland, kijk hiervoor eens bij de Techniekdagen.

VR Simulator

Altijd oefenen

Binnen al onze opleidingen is het mogelijk om versnelling en verdieping aan te brengen in het leren, door een of meerdere sessies te volgen in onze Flightcoach VR simulator. Hiermee richten we ons op de piloten die graag een boost aan hun vliegcarriere willen geven en die blij worden van uitdaging en groei. Wil jij maximaal voorbereid aan je bergweek beginnen, wil je weggezakte vaardigheden weer even opfrissen, wil je het maximale uit je aankomende lesweek halen? Maak sprongen in plaats van stappen, kijk eens naar onze simulator.

Vrijvliegen

Met brevet 2

Je bent in het bezit van je Berg brevet 2, maar het blijft gezellig om samen te vliegen. Daarnaast is het ook wel fijn als er iemand een oogje in het zeil houdt. Sluit je aan bij de vrijvlieg groep en geniet van je vlieg vakantie.

Thermiektraining

Verder leren met brevet 2

Je bent in bezit van je Berg brevet 2 en hebt al een aantal zelfstandige vluchten gemaakt. Nu wil je langer leren vliegen en zekerheid op doen rondom het Thermiek vliegen.

Overland en Brevet 3-opleiding

Verder leren met B2

Je beheerst het thermiek vliegen goed en bent een zelfstandige piloot die inschattingen kan maken rondom het weer. Nu wordt het tijd om langer en verder te vliegen. Voor meer informatie over de specifieke training Overlandtraining of B3-opleiding klik je door.

Specials

Samen op pad

Je bent in het bezit van je B2 en wil graag nieuwe plekken ontdekken en uitdagingen aangaan. Dan is één van deze specials zeker iets voor jou! We bieden het volgende aan:
Vliegsafari; Ontdek de omgeving rondom Greifenburg en leer andere plekken kennen.
Vliegen in de Dolomieten; Vliegen tussen de prachtige rotsblokken die de Dolomieten heeft.
Twee Landen Trip; Elke dag een andere plek bezoeken in Oostenrijk of Duitsland.
Norma; Starten vanuit de de ruïnes van een Romeinse nederzetting en genieten van Italië.
Bestemming Onbekend; Daar vliegen waar het weer het beste is.
Algodonales; Later in het seizoen nog prachtig vliegen met gieren