Cursus Paragliding

Een cursus paragliding bij Air Time is absoluut een bijzondere ervaring. Een week lang lekker actief bezig zijn; veel vliegen, genieten van de bergen en in de avonden onder het genot van een drankje over de belevenissen van de dag napraten.

Niet alleen het vliegen maakt indruk, ook de ontspannen sfeer, het gezamenlijk eten en de professionele aanpak van het instructieteam zorgt voor een onvergetelijke vliegweek. Ook in Nederland zijn we actief. Hoe word jij je scherm beter de baas en hoe bereid je je goed voor op het landelijk theorie-examen? Onze trainingsdagen in Nederland helpen je hierbij!

Air Time is gespecialiseerd in paragliding in de bergen en dat merk je! Met circa 45 cursusweken in Oostenrijk en Italië, van beginnersopleiding tot overlandtraining, bieden wij voor iedere piloot vele mogelijkheden. Als je voldoende ervaring hebt, kun je ook deelnemen aan meer gespecialiseerde trainingen zoals een thermiektraining, zekerheidstraining of overlandtraining. En met onze specials voor zelfstandige piloten maak je kennis met andere bijzondere vlieglocaties en programma’s. In al onze weken heb je alle vrijheid om op jouw niveau en op jouw tempo de vliegweek te beleven.

Nog nooit gevlogen?

In de bergen kun je deze unieke ervaring direct zelf meemaken. Tijdens de cursus paragliding voor beginners word je stap voor stap voorbereid op die eerste echte hoogtevlucht en aan het einde van zo’n week vlieg je zelfverzekerd van start naar landing! Wil je toch liever eerst in Nederland met ons kennismaken, kom dan naar één van onze introdagen! Na een korte uitleg gaan we al snel buiten aan de slag. Binnen no time heb je een scherm boven je hoofd en misschien kom je wel even met je voeten van de grond….

En natuurlijk zijn al onze vliegweken onder leiding van Nederlandse instructeurs!