Locatie Dolomieten

Dolomieten tunnels

Vlieggebied

De mogelijkheden

Typisch voor de Dolomieten zijn de gletsjers, steile rotswanden en pieken, die zijn ontstaan door erosie en verwering. De loodrechte wanden vormen een soms surrealistisch landschap. De steensoort dolomiet is ontstaan uit overblijfselen van koraaleilanden van meer dan 200 miljoen jaar geleden.

Overnachten

Hotel Olympia

We overnachten in Arabba in hotel Olympia. Het hotel bied ons een goed ontbijt om de dag mee te beginnen en na een mooie dag vliegen wordt er voor een viergangendiner naar keuze verzorgd.

Nog even nagenieten en bijkomen van je vlucht kan in de sauna, hottub of gewoon lekker aan de bar met een koud drankje. Voor na het vliegen dus ook nog genoeg mogelijkheden om te genieten van je welverdiende vakantie.

Familie

De mogelijkheden

Je partner gaat vliegen in de Dolomieten, maar wat is er voor de achterblijvers te doen?  Dat is natuurlijk voor iedereen anders, maar er zijn in de Dolomieten genoeg mogelijkheden om je te vermaken.

Geniet van de unieke omgeving door de bergen in te trekken en mooie wandelingen te maken. Zo kan je ook de oude gangen in de bergen bezoeken bij Falzarego de Lagazuoi Tunnels trail. Deze gangen zijn tijdens de eerste wereldoorlog door de Oostenrijkers en Italianen gegraven om bij elkaar te komen. De wandeling start boven op de berg en je daalt af door de tunnels en bergwanden. Onderweg kom je prachtige uitzichten tegen!

Activiteiten

Omgeving

Liever iets lager op de grond? Dan kan je in de Dolomieten verschillende plaatsjes bezoeken waar je heerlijk rond kan kijken, kan shoppen en de sfeer kan proeven. Er zijn ook een hoop mooie bergmeertjes te vinden waar je lekker omheen kan wandelen of rustig een boekje kan lezen op een van de bankjes die er staan.

 

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Hotel overnachting met half pension

Ontspanningsmogelijkheden

Thermisch-, overland vliegen

Soaren

Andere mogelijkheden in omgeving

Niet inbegrepen

Kosten voor busjes

Liftkosten

Klaar voor een fantastische ervaring?

September 2024

40 29 t/m 04 oktober Dolomieten VOL Dolomieten, Italie