Reserve-gooi-dag

Hangend in je harnas slinger je in de sporthal heen en weer. Op het juiste moment trek je aan de handle van je reserve en gooit hem bij je vandaan. Gelukkig hij doet het!

Reserve gooien met school materiaal

€40,-

Reserve gooien eigen materiaal

€75,-

Wat leer je tijdens deze dag?

reservegooidag

Introductie

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens de Reserve-gooi-dag bespreken we door middel van beelden hoe een reserve werkt, wat er belangrijk is en op welke punten je moet letten. Hierna gaan we zelf aan de slag. In de sporthal krijg je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om je reserve in een gecontroleerde omgeving te gooien. Ook is er de mogelijkheid om je reserve te laten luchten en vouwen, we nemen je reserve mee naar onze winkel om deze daar te laten luchten en rustig te kunnen vouwen.

 

De dag

Wat leren we je tijdens deze dag?

Het is voor elke piloot een must te ervaren hoe het is om een reservescherm te gooien. Tijdens deze dag ervaar je hoe het voelt om je reserve te gooien. Hoe veel kracht het kost, welke beweging maak ik. Maar je krijgt ook informatie over de reserve zelf; waar moet ik op letten bij het kopen van een reserve, op welke hoogte kan ik mijn reserve nog gooien en nog veel meer van dit soort handige weetjes.

Sporthal de Korf, Smidse 1 in Leusden. Start 14.30 uur.

Gooien met eigen materiaal

Wat is inclusief?

Wanneer je over een eigen harnas en reserve beschikt is het natuurlijk ideaal om met je eigen materiaal deel te nemen aan de reserve-gooi-dag. Op de dag zelf kan je in je eigen harnas deelnemen en de reserve er uit gooien. De dag is dan inclusief het laten luchten en vouwen van je scherm in de dagen erna.

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Luchten en professioneel vouwen

Optioneel huur harnas en reserve

Situatie gesimuleerd

Theorie over reserves

Vereist niveau

Brevet 1 of voldaan aan de eisen voor brevet 1

Aandachtspunten

Goede gezondheid en normale conditie.

Voor het gooien en vouwen van een bestuurbare reserve brengen wij €35,- extra in rekening

Klaar voor een fantastische ervaring?

Cursusdata