Locatie Mexico

Tapalpa

De mogelijkheden

Tijdens de eerste week van deze onvergetelijke reis zul je genieten van het adembenemende landschap van Tapalpa. Deze pittoreske stad, gelegen in het westen van Mexico, biedt de perfecte omgeving om te paragliden. Met zijn glooiende heuvels en weelderige groene valleien is Tapalpa een waar paradijs voor elke piloot.

Gedurende deze week krijg je de kans om te vliegen boven uitgestrekte bossen, langs prachtige watervallen en over schilderachtige dorpjes. De thermiek in dit gebied is ideaal en zal je helpen om lange vluchten te maken en optimaal te genieten van elke seconde in de lucht.

Valle de Bravo

De mogelijkheden

Na een fantastische eerste week in Tapalpa, verplaatsen we ons naar Valle de Bravo voor de tweede week van deze geweldige paragliding trip. Valle de Bravo staat wereldwijd bekend als een topbestemming voor paragliders vanwege zijn perfecte vliegomstandigheden en adembenemende uitzichten.

De thermische stromen in Valle de Bravo zijn van wereldklasse en zorgen voor spectaculaire vluchten over het prachtige meer en de omliggende bergen. Daarnaast biedt dit charmante stadje ook tal van andere activiteiten, zoals wandelen, mountainbiken en watersporten, waardoor je trip nog veelzijdiger wordt.

Overnachten

Overnachten is inbegrepen bij de prijs van de trip en deel je een slaapkamer met een mede piloot.

In Tapalpa slapen we praktisch direct aan de startplaats en is het ontbijt inbegrepen. Het kan hier in de avond koud worden dus houd daar rekening mee met het inpakken van je kleding.

In Valle de Bravo zit het ontbijt niet bij de kosten inbegrepen.

Vliegticket en transfer

Zodra we voldoende aanmeldingen ontvangen communiceren we hier met welke vlucht onze instructeur naar Mexico afreist. Let op! De heen reis vliegen we op Guadalajara en terug vliegen we vanaf Mexico stad. Wacht wel even met boeken tot je van ons een definitieve go hebt.

De transfer op locatie is verder volledig inbegrepen in de prijs van de trip.

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Overnachtingen voor 2 weken

Ontbijt eerste week

Transfer op locatie

Andere mogelijkheden in omgeving

Niet inbegrepen

Kosten vliegticket

Ontbijt 2e week

Avond eten

Klaar voor een fantastische ervaring?