Introductiedag

Je hebt het paragliden al eens gezien, of hebt erover gehoord. Een aantal weet het direct: dit is leuk, ik boek gewoon een week. Maar soms twijfel je ook een beetje. Je weet niet zeker of het iets voor je is en wilt graag meer informatie.

Vind ik het wel leuk? Spreekt de vliegschool mij aan? Durf ik het wel? Hoe werkt dat met zo’n groep? Vind ik wel aansluiting? Wat zijn de risico’s? Veel van deze vragen worden op de introdag beantwoord. Ook maak je kennis met het materiaal en kun je ermee oefenen. Op deze dag vlieg je niet. Om dit echt goed te ervaren, heb je meer tijd nodig. Maar na zo’n dag heb je wel een goed beeld of dit iets voor je is. De ontvangst is met koffie of thee. Je krijgt uitleg over de sport, de veiligheid, de mogelijkheden en het opleidingstraject. In een introductiefilm zie je wat dit dan betekent. Voordat je aan de praktijk begint, krijg je uitleg over het materiaal. Daarna ga je aan de slag. Je doet oefeningen met o.a. checken en startklaar maken. Vervolgens leer je het scherm op te zetten, te controleren, ermee te lopen en te stoppen. Na deze dag weet je het zeker….dit smaakt naar meer!

Tijd

10.00 tot 16.00 uur

Locatie

Air Time Paragliding Sport Lekbandijk 43 4119 RA Ravenswaaij Indien nodig wordt er van de locatie afgeweken. Hierover krijg je bericht.

Aanmelden

Aanmelden via de site. Na aanmelding krijg je van ons alle nodige informatie toegezonden. Heb je een kortingsbon dan kun je die op de dag zelf inleveren.

Deelnemersaantal

Minimaal 6 personen per dag.

Doorgang van de dag

Het weer heeft invloed op het programma. Als het regent, het veld te nat is of het te hard waait, gaat het buitenprogramma niet door. Als dit ‘s morgens al duidelijk is zal de dag worden verplaatst.

Wat bieden we

  • Koffie of thee
  • Nederlandstalige instructie
  • Kleine groepen
  • Inclusief scherm, harnas, helm en handschoenen

Reacties eerdere deelnemers:

Michel: Een glimlach van oor tot oor!

Hans: Dankzij de introdag geloven we in de droom: We’ll fly like a bird in Oostenrijk!

Wat zijn de kosten?

€ 45,-
Hierbij is het gebruik van uitrusting inclusief

Vereist minimaal niveau

Geen voorkennis vereist

Algemene aandachtspunten

Goede gezondheid en normale conditie
Betaling is ter plaatse in verband met weeronzekerheid
Het is handig om een 2e dag in te plannen

Introductiedag boeken

Helaas is er op dit moment nog geen (nieuwe) Introdag gepland.