Flightcoach VR Simulator

Op deze pagina lees je hoe wij jou kunnen helpen je droom om (beter) te leren vliegen werkelijkheid te maken. Binnen ons cursusaanbod is ruimte voor alle niveau’s van piloten. Het maakt niet uit of je nog nooit een paraglider hebt aangeraakt, of al jaren zelfstandig vliegt met een brevet op zak!
Als eerste school ter wereld bieden wij onze studenten ook de mogelijkheid bepaalde vaardigheden aan te leren in een VR simulator, deze zijn 1:1 toepasbaar in de praktijk. Dit zorgt dat je vele malen sneller leert en dus eerder je doelen bereikt.

Kennismaking

€69,-

Volledig pakket

€649,-

Uitleg over de SIM

Introductie

Wat leer je in de sim?

Dit is de ultieme manier om je vaardigheden en vertrouwen een enorme boost te geven, om nieuwe dingen aan te leren en bestaande vaardigheden op te frissen.
In onze simulator waan je je echt onder je paraglider, je hebt een virtual reality bril op, zit in een harnas en hebt de tokkels in je handen en voelt de wind in je gezicht.
Je kunt een losse sessie boeken om kennis te maken met het simulatorvliegen en we bieden diverse pakketten aan mét resultaatgarantie om in meerdere sessies grote stappen te zetten.

Resultaatgarantie

Bedoel je dat ik vaardigheden kan kopen?

Jazeker.  Omdat we met de simulator zeer gericht en efficient daar kunnen helpen waar jij als piloot het nodig hebt! Dit betekent dat je een vast bedrag betaalt en aan het einde van de training gegarandeerd de vaardigheden bezit die we vermelden bij het pakket. Gemiddeld genomen kost dat 3x 1 uur training, maar als je meer uren nodig hebt, krijg je die kostenloos van ons (tot een maximum van 3 gratis uren, dit is nog nooit gebeurd) We pakken dat ene stukje eruit wat nog niet lekker lukt en gaan dat oefenen. Je kunt precies datgene oefenen waar jij in kunt groeien en doet dat tientallen keren per uur.

Kennismaking

Wil jij ervaren hoe het is om Bovenstaande klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn. Of je twijfelt nog of je deze investering in je vliegcarriere wel wilt maken. In dat geval is voor jou onze kennismakingsessie geschikt. In een half uur ga je kennismaken met wat de simulator jou te bieden heeft. We bieden je deze sessie onder kostprijs aan en je kunt deze slechts eenmalig per persoon afnemen.

Landen

Zit ik nou te hoog of had ik al eerder in moeten draaien? Het blijft zoeken naar hoe je de juiste inschattingen maakt tijdens je landing. In de SIM kan je achter elkaar oefenen met een juiste inschatting maken, in verschillende omstandigheden. Zo wordt het maken van de juiste keuze een gewoonte in plaats van een gok.

Thermiek

Het goed kunnen centreren van een bel is iets waar we allemaal van dromen. Hoe mooi is het om dit keer op keer achter elkaar te oefenen. En direct feedback te krijgen over je inschattingen en keuzes. Tijdens deze training gaan we aan de slag met alle technische aspecten van het Thermiek vliegen.

Duinsoaren

Bij het soaren in de SIM gaan we werken aan het vinden van de ideale soar lijn, waar zit de meeste lift en waar zit de lift band. Daarnaast kunnen we oefenen met het oversteken van een stuk duin en kunnen we experimenteren met de afstand die je kan vliegen naar de zee en weer terug. Ook handig om te leren uitwijken zonder direct aan de grond te staan.

In welke landen wordt deze opleiding gegeven?

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Volledige start klare simulator

Situatie training naar keus

Thermiek situatie

Landingsituatie

Soarsituatie

Landingsituatie

Vereist niveau

Geen voorkennis vereist.

Aandachtspunten

Goede gezondheid en normale conditie.

Minimale leeftijd 15 jaar.

Klaar voor een fantastische ervaring?

Cursusdata