Flightcoach VR Simulator

Op deze pagina lees je hoe wij jou kunnen helpen je droom om (beter) te leren vliegen werkelijkheid te maken. Binnen ons cursusaanbod is ruimte voor alle niveau’s van piloten. Het maakt niet uit of je nog nooit een paraglider hebt aangeraakt, of al jaren zelfstandig vliegt met een brevet op zak! Als eerste school ter wereld bieden wij onze studenten ook de mogelijkheid bepaalde vaardigheden aan te leren in een VR simulator, deze zijn 1:1 toepasbaar in de praktijk. Dit zorgt dat je vele malen sneller leert en dus eerder je doelen bereikt.

Uitleg over de SIM

Introductie

Wat leer je in de sim?

Dit is de ultieme manier om je vaardigheden en vertrouwen een enorme boost te geven, om nieuwe dingen aan te leren en bestaande vaardigheden op te frissen.
In onze simulator waan je je echt onder je paraglider, je hebt een virtual reality bril op, zit in een harnas en hebt de tokkels in je handen en voelt de wind in je gezicht. Samen gaan we aan de slag met je doelen dit allemaal met volledige 1 op 1 instructie van een ervaren instructeur.
Je kan via de webshop een training afnemen, wij bellen je dan op om een afspraak in te plannen.

Resultaatgarantie

Bedoel je dat ik vaardigheden kan kopen?

Jazeker.  Kies je er voor om het volledige pakket af te nemen dan bieden wij een resultaat garantie. Omdat we met de simulator zeer gericht en efficient daar kunnen helpen waar jij als piloot het nodig hebt! Dit betekent dat je een vast bedrag betaalt en aan het einde van de training gegarandeerd de vaardigheden bezit die we vermelden bij het pakket. Gemiddeld genomen kost dat 3x 1 uur training, maar als je meer uren nodig hebt, krijg je die kostenloos van ons (tot een maximum van 3 gratis uren, dit is nog nooit gebeurd) We pakken dat ene stukje eruit wat nog niet lekker lukt en gaan dat oefenen. Je kunt precies datgene oefenen waar jij in kunt groeien en doet dat tientallen keren per uur.

Mogelijkheden van pakketen

Introductie

Benieuwd naar de sim maar wil je van alles wat proeven? Tijdens de introductie krijg je een uur de tijd om van alle onderdelen te proeven. De instructeur kijkt met je mee, maar geeft hierbij geen specifieke aanwijzingen wat het vliegen betreft. Wel kijken we samen naar waar winst te behalen valt. Je kan via de webshop een training afnemen, wij bellen je dan op om een afspraak in te plannen.

 

 

Los uur

Training naar keus

Samen gaan we een uur lang aan de slag met de door jou gekozen training. De instructeur begeleid je tijdens dit uur een op een. Zo kunnen we precies de zwaarte punten eruit pakken die we tijdens het vliegen tegen komen. Je kan via de webshop een training afnemen, wij bellen je dan op om een afspraak in te plannen.

 

 

Volledig pakket

3 uur met resultaatgarantie

Wanneer je voor een volledig pakket kiest maak je een keus voor welke training je het pakket aanschaft. Het pakket bestaat uit drie uren in een op een situatie trainen in de simulator. Bij het volledige pakket bieden we een resultaat garantie, uitleg hierover vind je hier boven. Je kan via de webshop een training afnemen, wij bellen je dan op om een afspraak in te plannen.

 

 

Landen

Zit ik nou te hoog of had ik al eerder in moeten draaien? Het blijft zoeken naar hoe je de juiste inschattingen maakt tijdens je landing. In de SIM kan je achter elkaar oefenen met een juiste inschatting maken, in verschillende omstandigheden. Zo wordt het maken van de juiste keuze een gewoonte in plaats van een gok.

Thermiek

Het goed kunnen centreren van een bel is iets waar we allemaal van dromen. Hoe mooi is het om dit keer op keer achter elkaar te oefenen. En direct feedback te krijgen over je inschattingen en keuzes. Tijdens deze training gaan we aan de slag met alle technische aspecten van het Thermiek vliegen.

Duinsoaren

Bij het soaren in de SIM gaan we werken aan het vinden van de ideale soar lijn, waar zit de meeste lift en waar zit de lift band. Daarnaast kunnen we oefenen met het oversteken van een stuk duin en kunnen we experimenteren met de afstand die je kan vliegen naar de zee en weer terug. Ook handig om te leren uitwijken zonder direct aan de grond te staan.

In welke landen wordt deze opleiding gegeven?

Wat is allemaal inbegrepen?

Inbegrepen

Volledige start klare simulator

Situatie training naar keus

Thermiek situatie

Landingsituatie

Soarsituatie

Vereist niveau

Geen voorkennis vereist.

Aandachtspunten

Goede gezondheid en normale conditie.

Minimale leeftijd 15 jaar.

Klaar voor een fantastische ervaring?

Cursusdata