Verzekeren

Goed verzekerd op reis is zeker bij een sport als paragliding van belang. Paragliding is een risicoverhogende sport net zoals duiken, skiën en andere luchtvaartsporten. Veel reisverzekeraars kennen uitsluitingen als het om dit soort sporten gaat. Air Time werkt samen met verzekeringsmaatschappij de Europeesche en kan je geschikte verzekeringen bieden. Op het inschrijfformulier kun je aangeven van welke verzekeringen je gebruik wilt maken.

Reisverzekering

Air Time kan je een reisverzekering bieden die paragliding wel dekt. Ga je vaker 2 keer per jaar op vakantie, denk dan eens aan een doorlopende reisverzekering. Je kunt bij de aanmelding voor een opleiding aangeven of je een reisverzekering wilt afsluiten.

Annuleringsverzekering

Het is belangrijk dat je voor een opleiding een annuleringsverzekering hebt. Een annuleringsverzekering keert jou de reissom uit als je om een geldige reden de geboekte week niet kunt volgen. In de annuleringsvoorwaarden staan de redenen vermeld waaronder de annuleringsverzekering van kracht gaat. Een annuleringsverzekering is ongeveer 5,5% van de reisom.

Sportuitrustingverzekering

Heb je een eigen uitrusting, dan kun je deze via ons verzekeren.
Paragliding is een risicosport. Natuurlijk doen wij er alles aan deze risico’s zo klein mogelijk te houden. Toch kan zich onverhoopt een situatie voordoen, waarbij (langdurig) lichamelijk letsel of de dood niet uitgesloten is.

Voor meer informatie en actuele prijzen mail ons.