Swing Serac RS

Nieuw aanbod

Dit jaar hebben we een nieuwe mogelijkheden op de planning staan! Super leuk om nieuwe dingen te ervaren, ontdekken en aan je vliegervaringen toe te voegen natuurlijk.

Brevet 2 plus week
Heb jij net je brevet 2 behaald en zin om nieuwe avonturen aan te gaan dan kunnen we je zeker aanbevelen om mee te gaan met de Brevet 2 plus week. In deze week dagen we jou als zelfstandig piloot uit om te werken aan verschillende onderdelen. Maar dit wel allemaal onder de begeleiding van een ervaren instructeur. Want we begrijpen maar al te goed dat het ook nog wel spannend is. Zo zullen we je mee nemen naar andere start plekken, laten we je zelf inschattingen maken rondom het weer en begeleiden je daar in. Gaan aan de slag met het verbeteren en uitbreidden van de oefeningen die je beheerst en ga je meer zelfstandig keuzes maken. Leerzaam en super leuk!

Trip naar Noord Macedonië
Ook nieuw in het aanbod is een trip naar Noord Macedonië. Een nieuw land ontdekken waar tal van vliegmogelijkheden zijn. Noord Macedonië staat bekend om zijn eindeloze mogelijkheden van XC vliegen, maar is ook voor de piloot die daarmee net in aanraking komt ideaal om te leren, ervaren en te genieten. Ga jij mee op avontuur?