Vele stappen voorwaarts en één terug.

In 2006 leerden Barry en Ayke elkaar kennen. Joop Bernard (oprichter van Air Time) zocht een opvolger en via een advertentie in het blad B-lijn (nu Lift) kwam Barry in beeld. De klik was er gelijk, Joop kon het overdragen en Ayke en Barry konden verder met Air Time. 

In deze tijd had Air Time al een leuke groep deelnemers en een mooi team. Met volle energie zijn Ayke en Barry aan de slag gegaan en hebben Air Time uitgebouwd tot wat het nu is. Meer plaats voor deelnemers, meer verschillende cursussen en specials, een groter team en leuke locaties in de Alpen. 

In deze 13 jaar hebben ze ook samen voor uitdagingen gestaan. Het overnemen van Air Time betekende dat zij een mooi bedrijf voort wilden zetten, maar ook verder opbouwen. De financiële crisis werd ook wel gevoeld. Daar kwam de uitdaging wat betreft de erkenning van de Nederlandse brevetten nog eens bij. Dit leidde ertoe dat het noodzakelijk werd om de Duitse en Oostenrijkse instructeurspapieren te halen. Wat eerst een uitdaging was, is nu een van onze grote voordelen! In 2016 hebben we het Duitse en het Oostenrijkse instructeursbrevet behaald en daarom kunnen we nu zonder problemen lesgeven in Oostenrijk. 

In de afgelopen jaren is ons team uitgegroeid naar ca. 30 (hulp) instructeurs. Mario is binnenkort ook Nederlandse instructeur en Wycher heeft onlangs ook zijn Oostenrijkse en Duitse instructeurspapieren gehaald. Het professionele team wat we in de loop der jaren hebben opgebouwd heeft ertoe geleid dat Air Time misschien wel de meest professionele en veilige school van Nederland is geworden.

Barry doet een stapje terug
Na jaren vele weken van huis werd het tijd om hierin te minderen en meer tijd te creëren voor het gezin. Er loopt ondertussen een kleine toekomstige paraglide-instructeur rond in huize Zeldenrust die het ook wel leuk vindt om zijn vader regelmatig te zien. Ook Sophie maakt stappen die meer tijd en ruimte van Barry vragen.

Toekomst
Air Time blijft Air Time; dat willen we graag zo houden. Ayke zal vanaf volgend jaar samen met Danielle verder gaan met Air Time. Barry blijft ook nog een groot aantal weken lesgeven in Oostenrijk. En met Wycher en Daniel als Oostenrijkse en Duitse instructeurs en de rest van ons team kunnen we verder bouwen aan al dat moois wat er al is. 
Wij kijken er naar uit om samen met jullie allemaal nog heel veel mooie vliegweken te beleven.