Air Time Paragliding Sport

Air Time Paragliding Sport is een paraglidingschool ontstaan uit passie voor de sport. Al in 1993 is de school gestart en heeft inmiddels al vele paraglidingpiloten voortgebracht. Tegenwoordig zijn er vele maanden per jaar opleidingen, trainingen en vliegweken beschikbaar. 

Wie zijn wij?

Eigenaar

Ayke die zelf op zijn 16e is begonnen met paragliden is sinds 2004 eigenaar van Air Time. Hij heeft het overgenomen van de oprichters en heeft nog 10 jaar met Barry Zeldenrust samen aan Air Time gebouwd. Ayke heeft zowel de Nederlandse als wel de Duitse en Oostenrijkse instructeurs papieren. Nadat Barry toch nog wat anders wilde gaan doen is Danielle actief bij Air Time gekomen. Zowel op kantoor als in de bergen is ze erbij.

Team

Één team één taak

Het instructieteam van ca. 30 instructeurs komt voort uit een enthousiaste groep piloten die het leuk vinden jou te leren vliegen aan een paraglider. De meesten gaan al heel wat jaren mee en zijn continu bezig te verbeteren. Wil je ons team beter leren kennen dan vertellen zij jou graag wie ze zijn.

Veiligheid

Hoog in het vaandel

Veiligheid is bij Air Time heel belangrijk. Alles is natuurlijk superleuk, spannend en avontuurlijk. Tot het mis gaat. Dan slaat de sfeer om en was het het toch niet waard, mede daarom voorkomen we dit graag. Daarnaast wil Air Time dat je je ook veilig voelt. Daarmee creëren ze een veilige leeromgeving. Tijdens de opleiding gebruikt Air Time veel nieuw en modern materiaal. Dit geeft een vertrouwd gevoel en je bent zeker van de beste materialen tijdens je opleiding.