Danielle van Boetzelaer

Toen Joris van den Beld in 2012 vroeg of ik een keer mee ging naar de bergen om een cursus paragliden te volgen bij Air Time was ik meteen om. Ik moest alleen het thuisfront nog even zo ver krijgen dat ik mocht gaan paragliden. Dat kostte wat moeite, maar toen dat eenmaal gelukt was stond niks meer in de weg om te leren vliegen.

Na de eerste week paragliden was ik meteen verkocht en wist ik zeker dat ik dit vaker wilde doen. Het gevoel van vrijheid wanneer je weg vliegt van en geniet van het uitzicht is onbeschrijfelijk. Het jaar daarna maakte ik een tandem vlucht met Barry waarbij we een overland vlucht maakte in Andelsbuch. Toen wist ik het zeker, dit wil ik ook zelf kunnen! En dat is gelukt. Inmiddels kan ik jaarlijks wekenlang genieten van het vliegen; zowel van het zelf vliegen als van anderen leren vliegen. En alles daaromheen. Niks is mooier dan dit unieke gevoel met anderen te kunnen delen. 

Sinds 2019 neem ik vooral de administratieve en organisatorische taken voor mijn rekening waardoor ik de mogelijkheid heb gekregen om van mijn passie en hobby mijn werk te maken.  

Ik kan niet wachten om je kennis te laten maken met het paragliden of je tegen te komen in de lucht en samen te genieten van het unieke gevoel.